Over Henriëtte

Mijn naam is Henriëtte van Wees. In het verleden ben ik werkzaam geweest als secretaresse en in andere representatieve functies. In deze functies heb ik ervaren hoe belangrijk een verzorgde uitstraling is. Dit heeft te maken met zowel het innerlijk als het uiterlijk.

Mijn interesse in mensen heeft mij bewogen om mij te verdiepen in mogelijkheden om een bijdrage te leveren in het laten stralen van anderen. Hierdoor kwam ik terecht bij het vak van schoonheidsspecialiste.

Het vak van schoonheidsspecialiste leerde ik aan het Gelders Opleidingsinstituut in Arnhem. Mijn passie voor de mens, haar innerlijke schoonheid en de verzorging van de huid kwam volledig tot uiting bij het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Om nog meer te kunnen bijdragen aan een goede balans van het innerlijk en uiterlijk heb ik de opleiding gevolgd voor Gewichtsconsulent bij Amice Opleidingscentrum in Barneveld. Door voedingsconsultatie en begeleiding kan samen met de cliënt gewerkt worden aan een gezonde leefstijl.

In mijn werk hecht ik grote waarde aan kwaliteit, vertrouwen en een persoonlijke benadering. Dit merkt u aan mijn grote betrokkenheid en de hoogwaardige producten waarmee ik werk.